Esteettiset injektiohoidot - korosta parhaita puoliasi

Koe itse miljoonien ihmisten käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin parhaat puolesi. Täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta ilmettä ilman kirurgiaa, saat hetkessä kasvoille elvyttävän, kohottavan tai korostavan vaikutuksen. Kaarinan apteekin kauneushoitolassa on käytössä Juvederm täyteaineet, jotka ovat puhdasta hyaluronihappoa.

Vanhetessamme kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin.

Täyteainepistokset ovat minimaalisen invasiivisia, voit jatkaa normaalia elämää- sairaslomaa ei tarvita. Juvederm täyteaineisiin on lisätty puudutusainetta miellyttävän hoitokokemuksen takaamiseksi.

Lue lisää Juvedermista

TURVALLISET TUOTTEET JA YKSILÖLLINEN HOITOSUUNNITELMA

Täyteainehoidot ovat aina yksilöllisiä, käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan kullekin asiakkaalle sopiviksi. Juvedermhoidon lopputulos kestää 12-24kk, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää sen pysyvyyttä merkittävästi. Varaa oma aikasi maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaation www.apteekinhoitola.fi/ajanvaraus (valitse sairaanhoitajan palvelut).
Juvederm kouluttaa täyteainehoitoihin ainoastaan sairaanhoitajia, hammaslääkäreitä ja lääkäreitä. Kaarinan apteekissa täyteainehoitoja tekee sairaanhoitaja.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: 02-2738725 tai sairaanhoitaja@kaarinanapteekki.fi

Hoitojen hinnat            

Juvederm 420€ / 1ml

Juvederm Volite 360€/ 1ml

Redensity 1 vitamiinipistoshoito  160€ / 1ml                                                        

Ota yhteyttä