Esteettiset injektiohoidot - korosta parhaita puoliasi

Koe itse miljoonien ihmisten käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin parhaat puolesi. Täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta ilmettä ilman kirurgiaa, saat hetkessä kasvoille elvyttävän, kohottavan tai korostavan vaikutuksen. Kaarinan apteekin kauneushoitolassa on käytössä Restylane ja Juvederm täyteaineet, jotka ovat puhdasta hyaloronihappoa.

Vanhetessamme kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin.

Täyteainepistokset ovat minimaalisen invasiivisia, voit jatkaa normaalia elämää- sairaslomaa ei tarvita. Restylane- ja Juvederm täyteaineisiin on lisätty puudutusainetta miellyttävän hoitokokemuksen takaamiseksi.

Lue lisää Juvedermista ja Restylanesta

TURVALLISET TUOTTEET JA YKSILÖLLINEN HOITOSUUNNITELMA

Täyteainehoidot ovat aina yksilöllisiä, käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan kullekin asiakkaalle sopiviksi. Restylanehoidon lopputulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, Juvedermhoidot 12-24kk, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää sen pysyvyyttä merkittävästi. Varaa oma aikasi maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaation www.apteekinhoitola.fi/ajanvaraus (valitse sairaanhoitajan palvelut).
Restylane ja Juvederm kouluttaa täyteainehoitoihin ainoastaan sairaanhoitajia, hammaslääkäreitä ja lääkäreitä. Kaarinan apteekissa täyteainehoitoja tekee sairaanhoitaja.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: 02-2738725 tai sairaanhoitaja@kaarinanapteekki.fi

Hoitojen hinnat alkaen 0,5ml              

Restylane  190 €

Juvederm  228€  

Redensity 1 vitamiinipistoshoito  160€/ 1ml 

Azzalure  350€ ( botuliinitoxiini, joka on kehitetty esteettisiin hoitoihin )                                                            

Ota yhteyttä