Tehohoidot

Dermapen4™ mikroneulaus 160 €

Tehokas ja turvallinen hoito eri iho-ongelmille, jolla saavutetaan pehmeämpi, kirkkaampi ja nuoremman näköinen iho. Hoito on tehokas erityisesti arpiin ja juonteisiin, ihon epäpuhtauksiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin, sekä pigmenttimuutoksiin ja punoittaviin arpiin. Voidaan hoitaa myös herkkää couperosa ja rosacea ihoa.
Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona.

AGUAGOLD FINE TOUCH alk. 400€

Aquagold Touch Fine on uusi, edistyksellinen laite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä super ainesosa ”coctaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa ja erilaisia vitamiineja.

Aquagold hoitolaite mahdollistaa näiden ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä auttaa pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä ja häivyttää aknearpia. Jos ongelmanasi on myös kuiva iho, hyödyt tästä hoidosta paljon.
Tämä luo pehmeän, luonnollisen näköisen tuloksen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Saat ihollesi välittömän hehkun!

Erinomainen hoito ihon punaisuudesta ja ruusufinnistä kärsiville!

Mikroneulaus kasvutekijöillä 350 €

AQ Skin Solutionin Recovery Serum kasvutekijäseerumi sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä sekä proteoglykaaneja ja glykosaminoglykaaneja. AQ Recovery Serum on suunniteltu parantamaan ihon luonnollista uudistumisprosessia edistämällä kollageenituotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla solujen uudistumista. Tuotteen korkea kasvutekijäkonsentraatio on suunniteltu erityisesti parantamaan ikääntymisen merkkejä, korjaamaan vaurioitunutta ihoa sekä nopeuttamaan toimenpiteiden jälkeistä toipumista.

Kalahari D-Age 5 happohoito 75€

Tehokas ja tasapainottava happokuorintahoito ihon erilaisiin haasteisiin.

NeoStrata nuorten kemiallinen kuorinta 55€

NeoStrata Express 20 min. 60€

NeoStrata aikuisten kemiallinen kuorinta 80€

NeoStratan tuotteet hoitavat tehokkaasti monia eri ihotyyppejä ja iho-ongelmia ja täydentävät erinomaisen hyvin esteettisiä hoitoja

-ihon ennenaikainen vanheneminen/ auringon vahingoittama iho

-kuiva ja kelmeä iho, hoito saa ihon hehkumaan

-pintajuonteet ja rypyt

-pigmenttiläiskät

-akneiho/rasvainen iho, jossa esiintyy finnejä

-lievittää rosacea ihoa

-lievittää seborroista ihottumaa

NeoStrata A-vitamiini kuorinta 120€

NeoStrata hoidot tekee sairaanhoitaja Minna ja sairaanhoitajaopiskelija Sonia.

Ota yhteyttä